knap1 knap2 knap3 knap4 knap5 knap6
 Brydesportens venner
 Trænere

Træningsfaceliteter
Os brydere i Frederikshavn har vel nok Danmarks bedste og største brydecenter. Som der ses på billedet har vi en stor brydesal hvor der ligger 3 store brydemåtter i forlængelse af hinanden. Det at vi har hele 3 brydemadrasser i vores klublokale gør at der er plads til rigtig mange brydere af gangen. Og det er en stor fordel med de 50-60 aktive brydere klubben har.

Omklædning og Sauna
Vores omklædningsfaceliteter er også fremragende. Vi har 2 drenge/herre omklædning samt et pige omklædningsrum. Alle omklædningsrummene er rummelige og lige store. Endvidere er der 2 saunaer, hvoraf den ene er placeret hos pigerne.

Centercaféen og Kontor
Center Caféen drives i det daglige af Brydesportens Venner, der i øvrigt generelt hjælper til ved diverse arrangementer. Her kan du købe øl, vand, kaffe samt lidt til den søde tand, det er ogs&å her forældrerådet holder deres små møder og får en kop kaffe. Klubben har ligeledes et kontor, hvor bestyrelsen og Brydesportens Venner bl.a. holder deres møder.

Styrketræning
I klubben har vi selvfølgelig også mulighed for styrketræning. Selvom redskaberne i styrkerummet ikke er de nyeste, så kan man lave alle de øvelser i styrkerummet, som en bryder har brug for. Det er ikke kun brydere der træner her. Der kommer også motionister, der gør brug af de tunge vægte.

Stolte Traditioner
Klubben har igennem tiderne vundet mange pokaler fra både nationale men også internationale stævner. Alle pokalerne kan ses i klubbens cafeteria, hvor der også hænger gamle fotografier af vores tidligere helte i Frederikshavn. Det er historie der hænger på væggene, man kan se billeder af en af vores helt store helte gennem tiderne. Den Olympiske deltager Svend Erik Studsgaard.

EM i '84 på hjemmebane
Der er masser at være stolt af i FfI. Ufattelig mange af bryderne fra Frederikshavn har klaret sig overdådigt godt ved både nationale; men også internationale stævner. Nogle af de profiler var også udtaget til EM, da Ffi var værter. Ffi havde dengang to brydere på landsholdet, og det var Anders Hansen og Bjørn Wilhelmsen, der både repræsenterede Danmark men også Frederikshavn. Stævnet og arrangementet blev en bragende succes, og det gjorde heller ikke værre at vores egen frederikshavner i 62kg-klassen Bjørn Wilhelmsen var med i medaljeræset.

Copyright 2009 © Frederikshavns forenede Idrætsklubber, FfI Brydning. All Right Reserved.