knap1 knap2 knap3 knap4 knap5 knap6
User: 
Password: 
Som medlem kan du få adgang til at skrive kommentarer i forum
Ønsker du at du at blive medlem? Klik her

Nyheder
NB Thor-Vejgaard[17-10-2015]
FfI-Brydnning stillede med 7 brydere til NB i Thor-Vejgaard. Desuden sprang Camilla og Casper til, da der manglede modstandere i et par af grupperne. FfIerne gjorde en god figur og der blev høste fine resultater og medaljer. 2 guld 3 sølv og 2 bronze medaljer blev det til.
Tak til Thor-Vejgaard for et hyggeligt og fint stævne.


NB stævne Thor Vejgård[18-10-2014]
Sæsonens første NB stævne, lørdag i Thorvejgård, blev til en tæt og varm oplevelse. Der var deltagere fra Års, Jyden, Thor Vejgård, Herning og Ffi-Brydnng, ialt 41 brydere hvilket blev til 62 kampe. De Frederikshavnske brydere klarede sig rigtigt flot selvom det for flere af dem var deres første stævne. 3 guld, 2 sølv, 3 bronze, 1 fjerde plads og en femte plads blev det til, et flot resultat. Tak for den fine indsats til bryderne og tak til de mange forældre som var taget med og gav virkelig god opbakning, også en stor tak til vore dygtige trænere, som styrede bryderne i deres kampe.


Kolding Cup 2014[18-01-2014]
FfI-Brydning havde 15 tilmeldte brydere til dette års traditionsrige Kolding Cup, men kong vinter satte ind og vi tog afsted med kun 12 brydere. Klokken var ikke ret mange da vi drog afsted, men frem kom vi, lige akkurat til tiden og alle blev vejet ind. Stævnet havde ikke tidligere tiders kvalitet, med kun 171 indvejede brydere manglede der stadig nogle stykker i at nå op på den tidligere deltager rekord. Vore brydere gjorde det rigtigt godt, der blev kæmpet mange flotte og gode kampe. Bedst gik det i junior klassens 74 kg hvor vi både høstede guld og sølv. Enkelte var rykket en aldersklasse op, men der blev gået til stålet og FfI endte som 8. bedste klub sammenlagt. ialt blev det til 1 guld, 1 sølv, 2 bronze og 2 4. pladser. Alle fik nogle gode kampe og så gik hjemad igen. Tillykke med de flotte resultater og tak for turen.


Ffi danske mestre for Ungdom/Junior[30-11-2013]
FfI-Brydning havde i år indgået en alliance med Herning Brydeklub ved de Danske Mesterskaber for Ungdom /Junior hold,
en alliance som viste sig at være et rigtigt godt initiativ. (ingen af de to klubber kunne stille hold alene)
Der stillede 5 hold op til kampen som foregik i Nykøbing Falster, Nykøbing Falster som har været indehaver af titlen i flere år.
Første holdmatch blev netop Nykøbing Falster som efter en hård og
meget intens kamp endte med en 4-3 sejr til Herning Frederikshavn alliancen.
Herefter stod AK Frem for tur, her var der ikke tvivl om udfaldet. AK Frem blev besejret 6-1.
Heros, fra Frederiksværk blev besejret 5-2 og så manglede kun Thrott Århus.
Her var der kamp om resultatet som efter en intens og begivenhedsrig hold kamp endte med en sejr
på 4-3 til Herning/Frederikshavn alliancen.
Hjemme i klubben ventede klubkammerater, forældre og “Gamle Brydere” på at fejre resultatet med de glade Brydere.


NB Stævne Frederikshavn[19-10-2013]
Årets første NB stævne blev afholdt i lørdags. Frederikshavner var mødt talstærkt op, både tilskuere og brydere. Der blev gået til den og opbakningen fra salen var stemningsfuld og højlydt. Frederikshavnerne tog for sig af medaljerene trods flere helt nye brydere, det lover godt for fremtiden. En rigtig god dag i hallen og der skal lyde en stor tak herfra til alle, især til alle de frivillige hjælper. [nyhed 0 - 5] 
 
Copyright 2009 © Frederikshavns forenede Idrætsklubber, FfI Brydning. All Right Reserved.