knap1 knap2 knap3 knap4 knap5 knap6
 Nyt medlem
 Træningstider
 Om klubben
 Sponsorer
 Bestyrelsen
 Brydesportens venner
 Kontakt
 Trænere

Nyt medlem
Du kan prøve brydning en hel måned gratis!
Du får god tid i brydeklubben til at finde ud af om brydning er noget for dig. Fra 1. Januar 2005 er det nemlig noget nyt at du kan gå til brydning i 30 dage uden du betaler en eneste øre. Ønsker du at vide noget yderligere om hvad det normalt koster at gå til brydning, kan du klikke dig ind under Om Klubben til venstre i menuen.

Hvor gammel skal jeg være?
For at skabe det bedste fondament til at blive en dygtig bryder er det bedst at du allerede starter i en 5-6 års alderen. Det skal dog lige siges at man sagtens kan starte til brydning i en senere alder. Vores tidligere Olympiske deltager, Svend Erik Studsgaard startede først i en alder af 16 år.

Er det farligt at gå til brydning?
En brydekamp foregår på et kæmpe lærred der ligger ovenpå nogle ikke for bløde madrasser. Derfor skal der meget til før du kommer tilskade. Desuden lærer bryderne som noget af det første at lande rigtigt når de ryger med i et brydegreb. Når du dyrker brydning bliver du smidig og stærk, hvilket gør at du får sværere ved at komme tilskade, derfor er vi mange der mener at brydning er en ufarlig sport, der er meget sund for din krop og sjæl.

Hvad går brydning ud på?
I store træk går det ud på at lave flere point end sin modstander ved at lave nogle brydegreb samt undgå at ryge med i brydegrebene. Har du mere end 6 point end din modstander eller lykkes det dig at få begge modstanderens skulderblade i madrassen har du vundet kampen.

Hvor meget koster det at gå til brydning?
I brydeklubben i Frederikshavn får du meget ud af lidt penge.

Hvor og hvornår?
Vi træner i Atlet-Centret i Frederikshavn lige ved siden af ARENA NORD Vi træner mandage, onsdage og fredage.

Hvorfor skal jeg vælge brydning som min idræt?
Det skal du bl.a. fordi at du lærer at bruge kroppen på en anden og mere fleksibel måde, samtidigt med at du bliver stærkere og mere smidig. Du kan også sagtens vælge brydning som supplement til en anden idrætsgren, da brydning er et godt grundlag til mange andre sportsgrene. Du skal også vælge brydesporten fordi du bliver en del af et godt sammenhold både inden og uden for træningstiderne.

Copyright 2009 © Frederikshavns forenede Idrætsklubber, FfI Brydning. All Right Reserved.